NEVI ZORGCONGRES 2018
1 februari 2018, Bunnik

Nieuwe sprekers toegevoegd!

geplaatst op woensdag 15 november 2017

Erik van Raaij

Er zijn weer nieuwe sprekers toegevoegd aan het programma:
Hoogleraar Inkoopmanagement in de Zorg Erik van Raaij zal op 1 februari zijn visie geven op value-based healthcare (VBHC) in Nederland. Veel Nederlandse zorgverzekeraars en zorgaanbieders zijn bezig om VBHC, ofwel waardegerichte zorg, vorm te geven. Erik van Raaij geeft zijn visie en beschrijft de verwachte ontwikkeling van zorginkoop langs drie dimensies.
Verder komt ook dit jaar inkoopsamenwerking aan bod: ACM geeft haar visie op dit onderwerp. Een andere bijdrage komt van Ecorys naar aanleiding van de studie 'Zorgtechnologie in Nederland'.  De studie richt zich op de curatieve zorg met daarbij een focus op ziekenhuizen.

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Nieuwe sprekers toegevoegd! ' (0)

Praat mee

#NEVIZorg