NEVI ZORGCONGRES 2018
1 februari 2018, Bunnik

NEVI Zorg Supplier and Purchase Award

geplaatst op donderdag 16 november 2017

award

Ook in 2018 gaan we op zoek naar de parel onder de leveranciers. En dit keer ook onder de inkopers werkzaam in de gezondheidszorg. Het doel van de NEVI Zorg Supplier Award is om zorginstellingen en leveranciers aan te moedigen om meer strategische samenwerkingen aan te gaan wat resulteert in verbeterde patiënten-/cliëntenzorg en veiligheid, én in een verbetering van productiviteit en duurzaamheid.
Het doel van de NEVI Zorg Purchase Award is hetzelfde maar hierbij zijn leveranciers aan het woord. Wat was de beste inkoopprestatie die je dit jaar als leverancier bent tegengekomen? Met welk geslaagd inkooptraject (dat je als leverancier misschien niet eens gewonnen hebt) kunnen we een inkoopteam feliciteren?
Om tot een winnaar te komen hebben wij jouw hulp nodig. Wij willen inkopers én leveranciers van harte uitnodigen de vragenlijst in te vullen.

Naar de vragenlijst NEVI Zorg Supplier en Purchase Award 2018

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'NEVI Zorg Supplier and Purchase Award ' (0)

Praat mee

#NEVIZorg