Nevi Zorgcongres 2020
6 februari 2020, Van der Valk Hotel Utrecht

Afsluitende keynote: Ruud Koornstra

geplaatst op dinsdag 21 januari 2020

Trefwoorden: keynote

shutterstock_image (99)

De afsluitende keynote van het Nevi Zorgcongres 2020 is activistisch ondernemer Ruud Koornstra.

Na een carrière als televisieproducent stond Ruud Koornstra als activistisch ondernemer de afgelopen 15 jaar met zijn onderneming Tendris aan de wieg van tal van disruptieve duurzame innovaties en bedrijven. Vanuit conceptuele en technologische ontwikkelbedrijven ontstond onder meer Oxxio, het eerst en snelst groeiende 100% groene stroombedrijf; Lemnis Lighting, de uitvinders van de hedendaagse ledverlichting; The New Motion, Europees marktleider op het gebied van elektrisch vervoer; XXImo, effectieve duurzame mobiliteit. Ruud is ervan overtuigd dat binnen 11 jaar het paradijs op aarde voor iedereen haalbaar is door de Sustainable Development Goals van de VN te halen. Vanuit die missie is hij actief in het bedrijfsleven, de media, het onderwijs en bij de overheid. In 2017 heeft Ruud zijn persoonlijke activiteiten voor zijn missie ondergebracht in Delta-9, een Stichting voor disruptieve operaties en werkt hij nu als ondernemend activist.

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Afsluitende keynote: Ruud Koornstra' (0)

Praat mee

#NEVIZorg