Nevi Zorgcongres 2020
6 februari 2020, Van der Valk Hotel Utrecht

E. Duurzaam en gezond eten levert meer op dan het kost in de zorg

De aandacht voor duurzame en gezonde voeding in zorginstellingen is groeiende, terwijl tegelijkertijd het belang ervan nog te weinig wordt onderkend. De programma‚Äôs van Diverzio ondersteunen zorginstellingen om mensen een lekkere, gezonde en duurzame maaltijd voor te zetten, verspilling tegen te gaan, de kosten te beheersen en een groter aandeel van de inkoop duurzaam te maken. Diverzio heeft de afgelopen jaren laten zien wat koplopers kunnen bereiken op het gebied van duurzame verbetering van de maaltijdvoorziening in de zorg in Nederland. Meer dan 115 zorginstellingen volgden inmiddels het programma 'Duurzaam en Gezond aan tafel'  en verbeterden de voedselomgeving in hun instellingen. Het programma bestaat uit een combinatie van masterclasses, onderzoek en benchmarking en coaching/begeleiding. Meer weten? Koen Nouws Keij nodigt je graag uit voor een interactieve workshop.

Doelgroep: ziekenhuis, verpleeghuis, GGZ en gehandicaptenzorg. basis en gevorderd, HBO.

Schema: Deze deelsessie zal 2 keer gehouden worden.

  • Datum: 06-02-2020    Tijd: 11:45 - 12:40    Zaal: N.t.b.
  • Datum: 06-02-2020    Tijd: 14:40 - 15:50    Zaal: N.t.b.

Sprekers

« Ga terug naar de lijst

Praat mee

#NEVIZorg