De aandacht voor duurzame en gezonde voeding in zorginstellingen is groeiende, terwijl tegelijkertijd het belang ervan nog te weinig wordt onderkend. De programma’s van Diverzio ondersteunen zorginstellingen om mensen een lekkere, gezonde en duurzame maaltijd voor te zetten, verspilling tegen te gaan, de kosten te beheersen en een groter aandeel van de inkoop duurzaam te maken. Diverzio heeft de afgelopen jaren laten zien wat koplopers kunnen bereiken op het gebied van duurzame verbetering van de maaltijdvoorziening in de zorg in Nederland. Meer dan 115 zorginstellingen volgden inmiddels het programma 'Duurzaam en Gezond aan tafel' en verbeterden de voedselomgeving in hun instellingen. Het programma bestaat uit een combinatie van masterclasses, onderzoek en benchmarking en coaching/begeleiding. Meer weten? Koen Nouws Keij nodigt je graag uit voor een interactieve workshop.
Doelgroep: ziekenhuis, verpleeghuis, GGZ en gehandicaptenzorg. basis en gevorderd, HBO.
Schema: Deze deelsessie zal 2 keer gehouden worden.
Locatie
Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4-6
3526KV Utrecht
Route en bereikbaarheid
Contact
Voor meer informatie over aanmelding en registratie neem contact op met:
Nevi Ledenservice: 088-3300700
E-mail evenementen@nevi.nl
Pers & media
Nevi verwelkomt vak- en overige journalisten/influencers graag. Neem voor bezoek, deelname of vragen over de inhoud en achtergrond van dit event contact op met Nevi.
Vragen over adverteren of sponsoring?
Het Nevi Zorgcongres biedt geen mogelijkheden tot sponsoring of stands. Wel zijn er mogelijkheden om in het vakblad Deal! te adverteren, bijvoorbeeld in de jaarlijkse zorgspecial.
Neem contact op met Ton van Geijlswijk: (088) 33 770 784 - t.vangeijlswijk@nevi.nl