NEVI ZORGCONGRES 2019
7 en 8 februari 2019

Deelnameprijs

Deelnameprijs
Ben je lid van NEVI dan betaal je voor het gehele congres € 299,-. Deze prijs is inclusief koffie/thee/diverse dranken tijdens de pauzes, lunch, borrel, dinerbuffet én inclusief overnachting en exclusief BTW.

Ben je geen NEVI-lid? Dan betaal je de prijs van € 459,-. Maar als inkoper sluit je natuurlijk direct aan als Member Professional, klik hier. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.
Inmiddels zit het hotel bijna vol. De overnachting is dus op basis van beschikbaarheid.

Bij het NEVI Zorgcongres zijn ook leveranciers welkom met een maximum van 25% van het totaal aantal deelnemers en maximaal 2 deelnemers per leverancier. Uiteraard hebben leveranciers die lid zijn van NEVI voorrang. NEVI behoudt zich dus het recht voor inschrijvingen te weigeren, ook al is een bevestiging ontvangen.

Elke volgende collega ontvangt 10% korting op deelname.
Hoe het werkt? Na inschrijving krijg je de mogelijkheid om aan 5 collega's of mensen uit je netwerk een unieke vouchercode per e-mail toe te sturen die recht geeft op 10% korting op dit congres.

Betaling per factuur
Het is alleen mogelijk om te betalen per factuur. De factuur ontvang je voor aanvang van het congres. Deze dient binnen twee weken na ontvangst te worden voldaan. Vergeet bij registratie niet het PO-nummer te vermelden als dit nodig is. Achteraf wijzigen is niet mogelijk.

Annuleren/ naam wijzigen/ afmelden
Op deze dag zijn de Algemene Voorwaarden van NEVI van toepassing. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Neem hiervoor contact op met NEVI Klant Contact Center: evenementen@nevi.nl.

 

Praat mee

#NEVIZorg

Google Maps Widget