NEVI ZORGCONGRES 2019
7 en 8 februari 2019

De dagvoorzitter voor het NEVI Zorgcongres 2019 is bekend

geplaatst op maandag 3 december 2018

wim website

Met Wim DaniĆ«ls hebben wij een inspirerende dagvoorzitter in huis. 

Wim schrijft boeken, treedt op in de theaters en heeft diverse interviewprogramma's. Als schrijver schreef hij al meer dan 100 boeken. Veel van die boeken gaan over taal, maar hij schreef ook enkele boeken over het onderwijs, waaronder 'De lagere school' en 'De mulo', een boek over de baarmoeder (samen met gynaecoloog Dick Schoot) en een boek over de fiets ('De taal van de fiets'). Momenteel toert hij langs de Nederlandse theaters met een theatercollege over 'de wondere wereld van de taal'. In Eindhoven, Den Bosch en Boxmeer heeft hij vaste interviewprogramma's over literatuur.

In de medische sector verzorgt hij met enige regelmaat lezingen over het medische taalgebruik, zoals in november 2018 op het najaarscongres voor kaakchirurgie en eveneens in november 2018 bij het afscheidssymposium van vijf gynaecologen in Enschede.

Praat mee

#NEVIZorg

Google Maps Widget