NEVI ZORGCONGRES 2018
1 februari 2018, Bunnik

Thema

"Mens en technologie: impact in de zorg!"

"Ontwikkelingen van inkoop in de zorg"

 

De zorg staat midden in de belangstelling, dagelijks in de media en meestal gaat het over mensen of over ICT. Of over allebei! Over gegevens van patiënten die op straat komen te liggen. Dat e-health oplossingen en robots het personeelstekort moeten opvangen. Dat er teveel betaald wordt voor medicijnen en medische technologie. Dat het bij een EPD-traject fout dreigt te gaan. En dat de mensen in de zorg afhankelijk zijn van de ICT in de zorg. 

Overal is een rol voor inkoop weggelegd. Gewoon de goede mensen aantrekken! Leiderschap tonen! De organisatie aan de juiste leveranciers koppelen! Klaar!

Zo makkelijk is het jammer genoeg niet, soms gaat het niet zoals we willen. Succesvolle veranderingen bestaan voor 25% uit technologische innovatie en voor 75% uit sociale. E-health is boven alles mensenwerk, EPD’s moeten gebruikersvriendelijk zijn en het menselijke deel van digitale zorg is cruciaal. Daarom kunnen we van elkaar leren, met elkaar bedenken hoe we het dan wel voor elkaar krijgen in onze eigen instelling. Ons laten inspireren door keynotes die er net weer iets anders tegenaan kijken en door praktijkverhalen van onze collega’s. En natuurlijk in contact komen met bekenden én onbekenden en zo je netwerk aanhalen, verdiepen en vergroten. Dat is het NEVI Zorgcongres!

Doe je mee? Meld je aan!

 

Praat mee

#NEVIZorg