NEVI ZORGCONGRES 2018
1 februari 2018, Bunnik

Praktische informatie

Locatie:
De Landgoederij, Camminghalaan 30, 3981 GH Bunnik

Datum:
1 februari 2018  (09.00 - 20.00 uur)

Organisatie:
Het NEVI Zorgcongres 2018 wordt georganiseerd door NEVI Zorg in samenwerking met de Werkgroep Congressen en Evenementen. In deze werkgroep zitten de volgende leden: Anja Hoeksma (Manager Inkoop bij BovenIJ ziekenhuis en Ziekenhuis Amstelland), Wijnand Bruinsma (Category Manager Medisch bij D-Care/King Nederland), Petri Heitk√∂nig-Verberkt (Hoofd Inkoop & Logistiek bij Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis), Erna van der Gronden (Hoofd Inkoop bij Atlant Zorggroep) en Sybren Tjepkema (Eigenaar van Tjepkema Medical Products). Vanuit NEVI is Ton van Geijlswijk vertegenwoordigd.

Contact:
Voor meer informatie over aanmelding en registratie neem je contact op met:
NEVI - Klant Contact Center: (088) 33 00 700 - e-mail info@nevi.nl

Vragen over adverteren of sponsoring?
Het NEVI Zorgcongres biedt geen mogelijkheden tot sponsoring of stands. Wel zijn er mogelijkheden in het vakblad Deal! te adverteren. Aansluitend aan het congres komt er een Deal! uit met specifieke aandacht voor de zorg en medio 2018 zal er een speciale zorgspecial gemaakt worden. Interesse? Neem dan contact op met Ton van Geijlswijk: (088) 33 770 784 - t.vangeijlswijk@nevi.nl

Bij het NEVI Zorgcongres zijn ook leveranciers welkom met een maximum van 25% van het totaal aantal deelnemers en maximaal 2 deelnemers per leverancier. Uiteraard hebben leveranciers die lid zijn van NEVI voorrang. NEVI behoudt zich dus het recht voor inschrijvingen te weigeren, ook al is een bevestiging ontvangen.

Praat mee

#NEVIZorg