Nevi Zorgcongres 2020
6 februari 2020, Van der Valk Hotel Utrecht

Praktische informatie

Bezoekersprofiel

Voor professionals
De vakdag voor inkopers, van starters tot leidinggevende binnen de sector Zorg. Persoonlijke ontwikkeling en het delen van insights aan de hand van relevante praktijkcases, te midden van andere inkopers die delen en inspireren. 
 
Voor leveranciers
Bij het Nevi Zorgcongres zijn ook leveranciers welkom met een maximum van 25% van het totaal aantal deelnemers en maximaal 2 deelnemers per leverancier. Uiteraard hebben leveranciers die lid zijn van Nevi voorrang. Nevi behoudt zich dus het recht voor inschrijvingen te weigeren, ook al is een bevestiging ontvangen.
 
Deelnameprijs
Ben je lid van Nevi dan betaal je voor deze dag € 249,00. De prijs is inclusief koffie/thee/diverse dranken tijdens de pauzes, lunch, borrel met hapjes, dinerbuffet en exclusief btw.

Ben je geen Nevi-lid? Dan betaal je de prijs van € 399,00. Of je kunt direct Nevi Professional Member worden. Een direct voordeel van € 150,00 en je geniet van alle andere Nevi Membership voordelen

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Acties/aanbiedingen

10% kortingsactie
Lijkt het je leuk een bepaalde persoon weer eens te ontmoeten? Stuur hem of haar 10% korting op deelname.
Hoe werkt het? Na inschrijving krijg je de mogelijkheid om aan 5 mensen een unieke vouchercode per e-mail toe te sturen die recht geeft op 10% korting op dit congres. Dat kunnen collega's zijn, inkopers bij een andere instelling of inkopers/leveranciers waar je zaken mee doet en die je graag weer eens wilt spreken!

Kom met je team en ontvang korting
Kom je met meer dan 5 collega's? Mail dan met ons voor een aangepast voorstel.

Factuur
De factuur ontvang je voor aanvang van het event. Deze dient binnen twee weken na ontvangst voldaan te zijn. Vergeet bij registratie niet een PO-nummer of betalingskenmerk te vermelden als dit nodig is!

Verhinderd?
Bij verhindering kun je altijd iemand anders in jouw plaats laten gaan. Neem hiervoor tijdig contact op met Nevi Ledenservice: (088) 3300700 of evenementen@nevi.nl.

Op dit congres zijn de algemene voorwaarden van Nevi van toepassing. Annulering van deelname van dit congres is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

  • Tot vier weken voor aanvang van het congres worden geen kosten in rekening gebracht
  • Vanaf vier tot twee weken voor aanvang het congres wordt 50% in rekening gebracht
  • Binnen twee weken voor aanvang van het congres is het gehele bedrag 100% voor deelname aan de activiteit verschuldigd
  • Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar 

Over Nevi
Nevi is de 3e inkoopvereniging van de wereld en al sinds 1956 het kennisnetwerk voor inkoop en supply management. In oktober 2012 ontving Nevi als eerste opleider in inkoop wereldwijd de IFPSM Global Standard.

Nevi brengt inkoopprofessionals uit het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar om kennis te delen. We organiseren netwerkbijeenkomsten en congressen, we verzorgen vakopleidingen en trainingen en bieden maatwerk- /incompanytrajecten voor organisaties. Ook verzorgen wij internationaal trainingen en incompanies.  Daarnaast ondersteunt Nevi leerstoelen en lectoren.

Nevi staat voor de professionalisering van de inkoopfunctie in het belang van het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving en is de norm voor elke organisatie die professioneel inkoopt. www.nevi.nl

Sectie Zorg
Het Nevi Zorgcongres 2020 wordt georganiseerd door de Werkgroep Congressen en Evenementen: Petri Heitk√∂nig-Verberkt (Hoofd Inkoop & Logistiek bij Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis), Erna van der Gronden (Hoofd Inkoop bij Atlant Zorggroep), Sybren Tjepkema (Eigenaar van Tjepkema Medical Products) en Bas van Harselaar (Directeur Business van Impact Inkoop- en Contractmanagement). Anja Hoeksma (Manager Inkoop bij BovenIJ ziekenhuis en Ziekenhuis Amstelland) vertegenwoordigd het bestuur van Nevi Zorg. Vanuit Nevi is Ton van Geijlswijk vertegenwoordiger.

Contact
Voor meer informatie over aanmelding en registratie neem contact op met:
Nevi Ledenservice: 088-3300700 - E-mail evenementen@nevi.nl

Pers & media
Nevi verwelkomt vak- en overige journalisten/influencers graag. Neem voor bezoek, deelname of vragen over de inhoud en achtergrond van dit event contact op met Nevi. 

Vragen over adverteren of sponsoring?
Het Nevi Zorgcongres biedt geen mogelijkheden tot sponsoring of stands. Wel zijn er mogelijkheden in het vakblad Deal! te adverteren, bijvoorbeeld in de jaarlijkse zorgspecial. Neem hiervoor contact op met Ton van Geijlswijk: (088) 33 770 784 - t.vangeijlswijk@nevi.nl

Praat mee

#NEVIZorg