Nevi Zorgcongres 2020
6 februari 2020, Van der Valk Hotel Utrecht

Van der Valk Hotel Utrecht

Van der Valk Hotel Utrecht ligt aan de rand van de bruisende stad Utrecht, direct aan de A12 en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

CONTACTGEGEVENS

Hotel Van der Valk Utrecht
Winthontlaan 4 -6
3526KV Utrecht
Tel 030 8000 800
utrecht@valk.nl
www.vandervalkhotelutrecht.nl


ROUTEBESCHRIJVING

Van der Valk Hotel Utrecht ligt aan de A12. Neem afslag 17 (Utrecht/Jaarbeurs/Kanaleneiland).
Vul voor een volledige route in onderstaande kaart uw adres van vertrek in.
Parkeren kan tegen gereduceerd tarief in onze parkeergarage.

Van der Valk Hotel Utrecht is ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets.
De fietsenstalling vindt u in de parkeergarage.

Openbaar vervoer vanaf Utrecht CS
• Buslijnen: 65, 74 en 77
• Sneltramlijnen: 60 en 61

Kijk voor het actuele overzicht en reistijden op 9292 Reist met je mee!

Elektrisch opladen
In samenwerking met NewMotion beschikt ons parkeergarage over 6 elektrische oplaadpunten. Voor informatie met betrekking tot elektrisch rijden en opladen verwijzen wij u graag door naar de site van NewMotion.


VERANTWOORD ONDERNEMEN 
Wij geloven dat gastvrijheid uitstekend samengaat met een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Daarom investeren wij in voorzieningen die onze hotels, restaurants en vergaderzalen beter én groener maken. Daarnaast proberen wij onze collega’s en gasten bewust te maken hoe zij zelf verantwoord om kunnen gaan met alle aspecten van energieverbruik zodat hun CO2-uitstoot zo laag mogelijk blijft. Denk hierbij aan het hergebruik van handdoeken en bedlinnen.

Duurzaam inkoopbeleid
Van der Valk Hotel Utrecht streeft altijd naar de meest duurzame oplossing, zo ook bij de gehele inkoop. We kopen bewust in met oog voor mens en milieu. Bij onze inkopen kijken we of de producten verantwoord, eerlijk en duurzaam zijn. We zoeken altijd naar de meest duurzame mogelijkheden en kijken of het desbetreffende product ook in de regio verkrijgbaar is. Ons inkoopbeleid is van wezenlijk belang in ons MVO-beleid. Door middel van onze inkoop kunnen wij positieve invloed uitoefenen op onze bedrijfsomgeving. We proberen ons afval zoveel mogelijk te reduceren en daar waar mogelijk te scheiden om onze invloed op het milieu zo ver mogelijk te beperken. Bij vergelijkbare producten kiezen wij de meest duurzame oplossing.

Green Globe
Green Globe is een wereldwijd certificeringsprogramma voor duurzaam reizen en toerisme. Het concentreert zich op economisch-, sociaal- en milieuverantwoord beheer. Het Green Globe certificaat kun je tegenkomen bij accommodaties, eco-toeristische bestemmingen, reisorganisaties en vakantieresorts. Keuringen en controles worden uitgevoerd door onafhankelijke keuringsinstellingen. De eisen van Green Globe hebben betrekking op een goed functionerend milieuzorgsysteem, op naleving van de lokale milieuwetgeving, het leveren van een bijdrage aan lokale natuur- en milieubescherming, en op het verschaffen van werkgelegenheid aan de lokale bevolking.

Bekijk hier ons duurzaamheidsbeleid.

Praat mee

#NEVIZorg