NEVI ZORGCONGRES 2019
7 en 8 februari 2019

dr. Ir. Daan Dohmen

Founder FocusCura en Luscii en Lid Raad voor Volksgezondheid en Sameneleving

dr. Ir. Daan Dohmen

"Nieuwe technologie komt in rap tempo de gezondheisdzorg binnen. Bedrijven als Apple, Google, Amazon en tientallen start- en scale ups willen de zorg transformeren naar een 'data driven, service oriented' omgeving. Maar ook al biedt dit enorme kansen, dit gaat niet zonder slag of stoot. Hoe ga je daar als inkoper mee om? En wat is eigenlijk de rol van artsen en verpleegkundigen op termijn? 

Dr. ir. Daan Dohmen is oprichter van toonaangevende bedrijven FocusCura en Luscii. Met een wereldwijde samenwekring met Apple lanceren zij concepten zoals thuimetenvoor patiënten met COPD of hartfalen/. Zo weten zij tot maar liefst 65% van de ziekenhuisopnames te voorkomen. En patiënten vinden het geweldig. Ook is Daan door de Koning benoemd in de gezaghebbende Raad voor Volksgezondheid en Samenleving die Kabinet, Eerste en Tweede Kamer adviseert over trends in zorg en samenleving.

In zijn keynote laat Daan op een inspirerende manier zien hoe de zorgwereld gaat veranderen en hoe u als Inkoper daarmee met hele nieuwe vragen wordt geconfronteerd. Immers, uw leveranciers van de toekomst op het domein van ziekenhuiverrplaatste zorg zijn geen leveranciers meer zoals u gewend bent maar eerder partners die samen met u een nieuwe zorgwereld creëeren. Hoe doet u dat? En welke kennis en kunde heeft u nodig...

Keynote:

  • Daan Dohmen: The sixth sense

« Ga terug naar de lijst

Praat mee

#NEVIZorg

Google Maps Widget