Nevi Zorgcongres 2020
6 februari 2020, Van der Valk Hotel Utrecht

Nicole Poldervaart, Nevi Zorg

Teammanager Landelijke inkoop 1ste lijn, Menzis & voorzitter Nevi Zorg

Nicole Poldervaart, Nevi Zorg

Sinds september 2017 ben ik Teammanager Landelijke inkoop 1ste lijn bij Menzis. Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop van farmacie, hulpmiddelen, paramedie, geboortezorg, diagnostiek en mondzorg. Ik hoop bij Menzis een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere professionalisering van de inkoopfunctie. Door een andere kant van de supply chain te leren kennen, wil ik mijn kennis van de zorgmarkt vergroten. Ik ben ge├»nteresseerd in de veranderingen en ontwikkelingen in de eerstelijnszorg, bijvoorbeeld het inkopen van waardegerichte zorg. Ik hoop in mijn huidige functie een bijdrage te kunnen leveren aan de versteviging en verbetering van die eerstelijnszorg. 

 
In 2002 maakte ik de overstap naar Wageningen UR, waar ik een belangrijke rol gespeeld heb bij het tot stand komen van het Shared Service Centrum Inkoop en de implementatie van een e-procurementoplossing. In de periode 2007-2010 gaf ik leiding aan de afdeling Inkoop ( 17 medewerkers en een inkoopvolume > € 200 miljoen).
Januari 2010 ben ik gestart als Manager Inkoop en Logistiek bij Gelre Ziekenhuizen. Het uitbesteden van de logistieke dienstverlening en het digitaliseren van het medische archief zijn projecten waarvoor ik verantwoordelijk was. Het professionaliseren van de inkoopafdeling en het uitvoeren van diverse verbeter- en/of besparingstrajecten behoorde tot mijn werkzaamheden. Tevens was ik betrokken bij de diverse inkoopsamenwerking. Van 2010 t/m 2015 organiseerde ik met enthousiasme het NEVI Zorg Congres. Vanaf januari 2016 maak ik deel uit van het bestuur NEVI Zorg en sinds eind november 2018 ben in voorzitter van NEVI Zorg.

Linkedin

Keynote:

  • Opening voorzitter Nevi Zorg Nicole Poldervaart
  • Afsluitende keynote: Ruud Koornstra, wrap up en afsluiting

« Ga terug naar de lijst

Praat mee

#NEVIZorg