NEVI ZORGCONGRES 2017
2 februari 2017, Utrecht

Deelnameprijs

Deelnameprijs
Bent u lid van NEVI dan betaalt u voor de dag € 249,-. Deze prijs is inclusief koffie/thee/diverse dranken tijdens de pauzes, lunch, borrel en dinerbuffet en exclusief btw.

Bent u geen NEVI-lid? Dan betaalt u de prijs van € 399,-. Of u kunt natuurlijk ook direct Member Professional worden, klik hier. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Bij het NEVI Zorgcongres zijn ook leveranciers welkom met een maximum van 25% van het totaal aantal deelnemers en maximaal 2 deelnemers per leverancier. NEVI behoudt zich dus het recht voor inschrijvingen te weigeren ook al is een bevestiging ontvangen.

Elke volgende collega ontvangt 10% korting op deelname.
Hoe werkt het? Na inschrijving krijgt u de mogelijkheid om aan 5 collega's een unieke vouchercode per e-mail toe te sturen die recht geeft op 10% korting op dit congres.

Betaling per factuur
Het is alleen mogelijk om te betalen per factuur. De factuur ontvangt u voor aanvang van het congres. Deze dient u binnen twee weken na ontvangst te voldoen. Vergeet u bij registratie niet uw PO-nummer te vermelden als dit nodig is? Achteraf wijzigen is niet mogelijk.

Annuleren/ naam wijzigen/ afmelden
Op deze dag zijn de Algemene Voorwaarden van NEVI van toepassing. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Neem hiervoor contact op met NEVI Klant Contact Center: (088) 33 00 700 of info@nevi.nl.

Praat mee

#NEVIZorg